Önre várnak internetes vevői... ... nyissa meg webáruházát még ma!
Önre várnak internetes vevői... ... nyissa meg webáruházát még ma!
Önre várnak internetes vevői... ... nyissa meg webáruházát még ma!
Kérdése van? 06-20/555-7777
Ne hagyja ki! Elkötelezettség és rizikó nélkül, most 21 napig ingyenesen kipróbálhatja.

Mi az a WS?

A WS nem más, mint egy webáruház rendszer, amit akár ingyenesen akár havidíjas alapon bárki használhat, aki webáruházat szeretne nyitni az interneten.

Használata egy egyszerű regisztrációt követően azonnal lehetséges, a havidíjas csomagok is azonnal 21 napig használhatók, kipróbálhatók.

A WS célja az egyszerű kezelhetőség mind a webáruház adminisztrátorai és vásárlói számára. Használatához nem kellenek különösebb informatikai ismeretek, alap számítógépes tudással a szükséges funkciók már mindenki számára használhatók.
 


FUNKCIÓKBAN GAZDAG TUDÁSTÁR

A webáruház tudását, funkcióit folyama- tosan újabb és újabb lehetőségekkel gazdagítjuk, melyeket a csomagokban is elérhetővé tesszünk.

MAGYAR FEJLESZTÉS, logikus felÉpítés

A webáruház programja magyar fejlesztés. Ennek előnyeként Önnek nem kell egy amerikai vagy más országban használt logika alapján gondolkodnia áruháza feltöltésekor vagy vásárlóinak a vásárláskor.

Egyszerű használat, tanfolyam nélkül is

Használja Ön is egyszerűen - alapszintű számítógépes alapismeretekkel - webáruházát. Vevői sem fognak csalódni, nekik sem kell pilótavizsga a vásárláshoz.