Önre várnak internetes vevői... ... nyissa meg webáruházát még ma!
Önre várnak internetes vevői... ... nyissa meg webáruházát még ma!
Önre várnak internetes vevői... ... nyissa meg webáruházát még ma!
Kérdése van? 06-20/555-7777
Ne hagyja ki! Elkötelezettség és rizikó nélkül, most 21 napig ingyenesen kipróbálhatja.

Lehetőségek

BASIC csomag

Az ideális választás azoknak, akiknek még nincs webáruházuk, de szeretnék kipróbálni az elektronikus kereskedelmet, esetleg csak kevés terméket szeretnének értékesíteni az interneten. A BASIC csomag villámgyorsan elindítható: akár egyetlen délután alatt feltöltheti és beindíthatja saját webáruházát – mindezt a lehető legalacsonyabb költséggel!
 
 
NEXT csomag
Ha úgy érzi, több funkcióra és lehetőségre van szüksége, mint amit egy alapszintű webáruház nyújt, ez a megfelelő csomag az Ön számára! Több funkció áll a rendelkezésére, és hogy még inkább kiaknázhassa az internet előnyeit, kommunikációs- és marketingeszközök széles tárházát kínáljuk, a hírlevéltől a közösségi médiákban történő megosztásig.
 
 
PRO csomag
Minden benne van, amire szüksége lehet! Az összes lehetséges igényt kielégítő webáruház létrehozását nyújtja, amellyel igazán elmerülhet az elektronikus kereskedelemben. Számos speciális funkciót kínál, lehetővé teszi többek között nagyszámú termék gyors és rugalmas kezelését, a külföldre történő egyszerű értékesítést, valamint a bankkártyás fizetést is.
 

 

 

FUNKCIÓKBAN GAZDAG TUDÁSTÁR

A webáruház tudását, funkcióit folyama- tosan újabb és újabb lehetőségekkel gazdagítjuk, melyeket a csomagokban is elérhetővé tesszünk.

MAGYAR FEJLESZTÉS, logikus felÉpítés

A webáruház programja magyar fejlesztés. Ennek előnyeként Önnek nem kell egy amerikai vagy más országban használt logika alapján gondolkodnia áruháza feltöltésekor vagy vásárlóinak a vásárláskor.

Egyszerű használat, tanfolyam nélkül is

Használja Ön is egyszerűen - alapszintű számítógépes alapismeretekkel - webáruházát. Vevői sem fognak csalódni, nekik sem kell pilótavizsga a vásárláshoz.